Vil du producere kreativt indhold for kunst- og kulturinstitutioner og være med til at udvikle HAVE Kommunikation & PRs digitale profil?

Så kan du blive en del af vores skræddersyede BLOOM-forløb

Vil du være med til at skabe video, grafik og andet visuelt indhold for Danmarks førende kommunikationsbureau inden for kunst og kultur? Drømmer du om at formidle historier om alt fra festivaler og awardshows over spillefilm og musicals til erhvervskonferencer og humanitært arbejde på sociale medier? Og er du klar til at slippe dine kreative evner løs med virkelige kunder – med alt hvad det indebærer af briefs, benspænd og deadlines? Så skal du i praktik hos HAVE Kommunikation & PR! Lige nu søger vi et ambitiøst talent inden for digital indholdsproduktion og sociale medier til vores kontor i København.

Om stillingen som praktikant inden for digital indholdsproduktion og sociale medier

Dine primære arbejdsopgaver vil være at udtænke og producere medieindhold og kampagner for HAVEs kunder, store og små kulturinstitutioner og -arrangementer, samt at være med til at drive og udvikle interne og eksterne sociale medieplatforme. Du bliver en del af det kreative team, hvor du lynhurtigt vil få et stort ansvar i samarbejde med andre kommunikatører, kreative og rådgivere.

Du får også berøring med HAVEs egne medieproduktioner til web, tv, podcast, events med mere. Sidst vil du være med til at formidle de mange interne og eksterne projekter på vores egne platforme – website og sociale medier.

Dine opgaver vil spænde over al slags visuel produktion – grafik, video og alt derimellem. Foto og billedredigering, grafisk opsætning og versionering, optagelse og klip af video, motion graphics og små animationer og alt, hvad man ellers kan forestille sig inden for digital produktion.

Dermed er det nærmest overflødigt at nævne, at den optimale ansøger er velbevandret i mindst ét at de store Adobe-programmer. Og klar på at lære andre at kende.

Om du er mest velbevandret i Illustrator, InDesign, Premiere eller Photoshop betyder ikke så meget. Du behøver nemlig ikke kunne det hele fra start. Vi tager udgangspunkt i dine specifikke styrker og ambitioner, så du både kan bruge det, du kan, og udvikle det, du gerne vil lære.

Foruden den digitale produktion vil praktikforløbet give berøring med områder som:

  • Udvikling og drift af sociale medier
  • Indholdsstrategi til sociale medier
  • Udvikling af kreative koncepter til kampagner
  • Udvikling af præsentationer til intern og ekstern brug
  • Live-dækning af events på egne eller kunders sociale medier

Sidst vil arbejdsdagene selvfølgelig også indeholde interne møder, forefaldende praktiske opgaver, festplanlægning med de andre praktikanter og alt muligt andet.

Vi søger en profil, som har mod på både digital indholdsproduktion og at udvikle og drive sociale medier, men tøv endelig ikke med at søge, selvom du kun kan den ene del på forhånd – vi skal nok lære dig den anden.

 

Om HAVE og BLOOM

Som praktikant hos HAVE Kommunikation & PR bliver du en del af vores skræddersyede talentforløb BLOOM. Du bliver en del af et udviklende, inspirerende og socialt bureau med base på Nørrebro, hvor en stor del af de godt 25 ansatte selv har trådt deres første karriereskridt som praktikanter. Du får et unikt indblik i dansk kulturliv og får oparbejdet et solidt branchenetværk. Og så er du med på hele rejsen, når fortællinger om alt fra film, teater, museer og festivaler til projekter for NGO’er og erhvervslivet skal ud at leve på tværs af medieplatforme.

Vores kunder og projekter tæller bl.a. DR, TV 2, Nordisk Film, samt en række af landets mest markante teatre, festivaler, museer, bogudgivelser, awardshows, events og konferencer, tv-shows og NGO’er.

Aktuelt arbejder den kreative afdeling med kunder som Kunstnerkabareten Riddersalen, Music City Aarhus 2022, Hamletscenen og Blixen Prisen, mens der tidligere er løst opgaver for kunder som Visit Odense, Det Kgl. Teater, boglancering for Uffe Elbæk mm.

Derudover arbejder vi med journalistiske formater på vores eget scenekunstsite Teaternyheder.dk og på vores tv-programmer på dk4: KulturHave og Kulturpulsen. Der er også en egenproduceret podcast i støbeskeen.

Som led i BLOOM-forløbet har vi fokus på din individuelle udvikling og læring gennem hele praktikperioden. Derfor får du løbende feedback af den ansvarlige rådgiver på dine projekter, udviklingssamtaler med din praktikantvejleder hver tredje uge, månedlige faglige workshops samt inspirerende praktikantdage ude af huset. Du er selv med til at skræddersy dit forløb i samarbejde med praktikantvejlederen, da det er afgørende for os, at forløbet udfordrer og udvikler netop dig og ruster dig bedst muligt til din videre karriere.

Det får du ud af BLOOM-forløbet hos HAVE Kommunikation & PR:

  • Du får styrket din faglige selvtillid, får afprøvet din teori i den ”virkelige” verden og bliver klogere på, præcis hvilke kommunikationsdiscipliner du brænder for.
  • Du får trænet din faglighed i at formidle både kunst og komplicerede budskaber gennem enkel kommunikation.
  • Du får indgående kendskab til teorien og processerne bag kreativ udvikling.
  • Du får styrket din netværk blandt alt fra skuespillere, instruktører, filmdistributører og erhvervsledere til journalister, redaktører og tilrettelæggere.
  • Du lærer at strukturere et projekt fra start til slut og bevare overblikket, mens du har gang i mange opgaver.

Ansøgningen sendes til peter@have.dk hurtigst muligt – skriv ”digitalt talent København” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!