Har du interesse for sociale medier og flair for indholdsskabelse?

Så kan du blive en del af vores skræddersyede BLOOM-forløb

Bliv en del af Danmarks førende kommunikationsbureau inden for kunst og kultur i et praktikforløb, hvor du lærer at omsætte din kreative og kommunikative faglighed til professionelle løsninger. Vi søger en praktikant, der har lyst til at blive en del af vores team i København i efterårssemestret 2021.

Du er en del af den nye generation af content creators. Sådan en, der redigerer videoer og billeder på sin smartphone – men som er klar på at arbejde med Premiere, Photoshop osv. Du er sandsynligvis personligt aktiv på Instagram, Snapchat og et eller andet medie, vi andre endnu ikke har hørt om.

Kort sagt: Du er en moderne indholdsskaber. Typen der naturligt følger med – og deltager – i digitale trends og tendenser, og gerne vil bruge det i sit professionelle liv.

Som digital praktikant hos HAVE få du ansvar fra dag 1. Du kommer til at stå for bureauets egen kommunikation og digitale profiler under vejledning af bureauets seniorkompetencer. Samtidig bliver du tilknyttet en række projekter, hvor du både kan bidrage til – og lære om presse og markedsføring.

Vores kunder er primært kulturaktører, og som praktikant hos HAVE får du berøring med teater, tv, film, museer, litteratur, festivaler mm.

Du bliver samtidig en del af vores skræddersyede talentforløb BLOOM. I BLOOM-forløbet har vi fokus på din individuelle udvikling og læring gennem hele praktikperioden. Derfor får du løbende feedback af den ansvarlige rådgiver på dine projekter, udviklingssamtaler med praktikantvejlederen hver tredje uge, månedlige faglige workshops samt inspirerende praktikantdage ude af huset. Du er selv med til at skræddersy dit forløb i samarbejde med praktikantvejlederen, da det er afgørende for os, at forløbet udfordrer og udvikler netop dig og ruster dig bedst muligt til din videre karriere.

Denne type arbejdsopgaver kan du blandt andet forvente at tage del i:

  • Ansvar for at drive og udvikle HAVEs tilstedeværelse på digitale platforme i samarbejde med bureauets øvrige kompetencer
  • Community management og indholdsproduktion for forskellige kunder
  • Annoncering på sociale medier
  • Bidrag til strategisk og kreativ udvikling for vores kunder
  • Videoproduktion

I praksis kan en arbejdsdag altså byde på kreativ konceptudvikling om morgenen, opsætning af social-annoncering over middag, lidt community management om eftermiddagen og live-posting fra pressemøde sidst på dagen.

Du kommer altså til at arbejde med alle facetter af kommunikation på sociale medier, fra strategi og idé til eksekvering. Du behøver ikke kunne alt, men skal være klar på at lære. Og så tilrettelægger vi selvfølgelig forløbet efter dine evner og interesser.

Sådan søger du:

Show it – don’t tell it!

Drop den klassiske ansøgning. De er kedelige at læse og endnu værre at skrive. Vi vil hellere se noget, du har lavet!

Det kunne være et link til din personlige IG-profil. Den der musikvideo, du klippede i gymnasiet. Din gamle meme-profil, opgaver du har løst for dit nuværende eller tidligere job eller den podcast, du kun fik lavet et halvt afsnit af. Har du en portfolio? Så send den endelig. Har du ikke, så send en stak links. Eller en zip-fil med digte og billeder af din graffiti.

Format og indhold er ligegyldigt, så længe det er noget, du har lavet. Det eneste, du ikke skal sende er en klassisk ansøgning.

Send til peter@have.dk hurtigst muligt – skriv ”talent København” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!