Vil du være med til at udvikle HAVE Kommunikation & PRs digitale profil?

Så kan du blive en del af vores skræddersyede BLOOM-forløb

Vil du være med i udviklingen af den digitale profil for Danmarks førende kommunikationsbureau inden for kunst og kultur? Drømmer du om at formidle historier på sociale medier om alt fra festivaler og awardshows over spillefilm og musicals til erhvervskonferencer og humanitært arbejde? Og har du mod på at bringe dine digitale kommunikationskompetencer i spil og få ansvar? Så skal du i praktik hos HAVE Kommunikation & PR! Netop nu søger vi et ambitiøst talent med interesse for sociale medier, der har lyst til at blive en del af vores team i København i forårssemestret 2022.

Som praktikant hos HAVE Kommunikation & PR bliver du projektassistent og en del af vores skræddersyede talentforløb BLOOM. Du bliver en del af et udviklende, inspirerende og socialt bureau med base på Nørrebro, hvor størstedelen af de godt 25 ansatte selv har trådt deres første karriereskridt som praktikanter. Du får et unikt indblik i dansk kulturliv og får oparbejdet et solidt branchenetværk. Og så er du med på hele den digitale rejse, når fortællinger om alt fra film, teater, museer og festivaler til projekter for NGO’er og erhvervslivet skal ud og leve på sociale medier.

Som en del af vores talentteam vil du spille en afgørende rolle i eksekveringen af digitale kommunikationsprojekter for store danske kulturinstitutioner og for HAVE Kommunikation & PRs egne platforme. Du bliver en vigtig del af vores digitale team, hvor du lynhurtigt vil få et stort ansvar i samarbejde med nogle af branchens dygtigste kommunikatører og rådgivere.

Vores kunder og projekter tæller bl.a. DR, TV 2, Nordisk Film, samt en række af landets mest markante teatre, festivaler, museer, bogudgivelser, awardshows, events og konferencer, tv-shows og NGO’er. Af aktuelle kunder og projekter kan bl.a. nævnes X Factor, festivalen Heartland, Dansk Folkehjælp, awardshows som Bodilprisen og Årets Reumert, store spillefilm som De Forbandede År 2 og Alle for fire samt musicals som She Loves You og Elsk mig i nat. Derudover arbejder vi med journalistiske formater på vores eget scenekunstsite Teaternyheder.dk og på vores tre tv-programmer på dk4: KulturHave, Teaternyheder og Kulturpulsen.

Som led i BLOOM-forløbet har vi fokus på din individuelle udvikling og læring gennem hele praktikperioden. Derfor får du løbende feedback af den ansvarlige rådgiver på dine projekter, udviklingssamtaler med din praktikantvejleder hver tredje uge, månedlige faglige workshops samt inspirerende praktikantdage ude af huset. Du er selv med til at skræddersy dit forløb i samarbejde med praktikantvejlederen, da det er afgørende for os, at forløbet udfordrer og udvikler netop dig og ruster dig bedst muligt til din videre karriere.

Det får du ud af BLOOM-forløbet hos HAVE Kommunikation & PR:

 • Du får styrket din faglige selvtillid, får afprøvet din teori i den ”virkelige” verden og bliver klogere på, præcis hvilke kommunikationsdiscipliner du brænder for.
 • Du får blik for den gode historie i alle typer projekter.
 • Du får indgående kendskab til processerne i en digital pressekampagne fra idé til eksekvering.
 • Du får et omfattende netværk blandt alt fra skuespillere, instruktører, filmdistributører og erhvervsledere til journalister, redaktører og tilrettelæggere.
 • Du lærer at strukturere et projekt fra start til slut og bevare overblikket, mens du har gang i mange opgaver.

Denne type arbejdsopgaver kan du blandt andet forvente at tage del i:

 • Medansvar for at drive og udvikle HAVE Kommunikation og PRs tilstedeværelse på digitale platforme
 • Indholdsproduktion til interne og eksterne platforme
 • Community management
 • Afvikling af gallapremierer
 • Udarbejdelse af strategier og contentplaner for digitale kampagner
 • Skrive artikler til Teaternyheder.dk

Den ideelle BLOOM-ansøger er:

 • Begejstret for kommunikationsfagets mange discipliner
 • En dygtig skribent og mundtlig formidler
 • Velorienteret om aktuelle tendenser på sociale medier og i kulturbranchen generelt
 • Initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig
 • Hurtig til at sætte sig ind i nye projekter og opgaver
 • Struktureret, organiseret og trives i en travl hverdag

Ansøgningen sendes til peter@have.dk hurtigst muligt – skriv ”digitalt talent København” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!