HAVE A/S søger en dygtig presserådgiver til vores afdeling i Aarhus, som drømmer om at projektlede og eksekvere strategiske pressekampagner i spændingsfeltet mellem kultur, erhverv og NGO-verdenen. Stillingen er et barselsvikariat og løber fra 1. maj 2021 til 1. marts 2022 med gode muligheder for forlængelse.

 HAVE har gennem mere end tre årtier arbejdet med at formidle kunst og kultur, og vi er i dag landets førende kommunikationsbureau inden for kulturområdet. Vi ser os selv som en del af kulturbranchen og tager aktivt del i kulturlivet og den politiske debat om kulturens udvikling. I årenes løb har vi udvidet vores portefølje med inspirerende projekter indenfor det bredere erhvervsliv, NGO-verdenen og det offentlige Danmark, dog fortsat med en fast forankring i kulturens verden og med en ambition om at gøre en forskel for både kulturskabere og kulturforbrugere.

Som presserådgiver hos HAVE kommer du til at arbejde med en bred pallette af projekter og samarbejdspartnere. Det vil være alt fra store nationale pressekampagner, konferencer og events til kreativ strategiudvikling på tværs af PR, sociale medier og marketing for alt fra teatre, filmproducenter og koncert- og festivalarrangører til forskellige aktører inden for det kommunale, NGO’er og erhvervslivet.

Du vil få din daglige gang på vores kontor i Filmby Aarhus, hvor vi er en del af et større kontorfællesskab med en række andre kreative virksomheder. Når coronaen ellers tillader det, foregår mange arbejdsdage ude af huset til kundemøder, premierer, events, konferencer og meget andet, der finder sted rundt i landet og på vores hovedkontor i København.

Hvem er du?

  • Du har min. 2-3 års erfaring som presse- eller kommunikationsrådgiver.
  • Du har strategisk tæft og gerne også en kreativ tilgang til kampagneudvikling (men ikke et must).
  • Du er vant til selv at eksekvere og har hands-on erfaring med at pitche historier til pressen og håndtere pressekampagner.
  • Du har et godt netværk af journalister og medier, du kan ringe til, når dine historier skal ud at leve.
  • Du interesserer dig for dansk kulturliv, kulturpolitik og er opdateret på nyeste trends inden for medier, PR og marketing.
  • Du skriver godt og kan også performe godt på møder, i telefon osv.
  • Du trives i en dynamisk hverdag, hvor ingen dage er ens, og opgaverne er varierende.
  • Du er nysgerrig, en teamplayer og en rar og loyal kollega.

Send din ansøgning til Stine Albrechtsen på stine@have.dk senest d. 23. marts. Stillingen er en fuldtidsstilling i et barselsvikariat med ansættelse fra 1. maj 2021 til 1. marts 2022 med mulighed for forlængelse. Løn efter aftale.

HAVE A/S i Aarhus har adresse på Filmbyen 4, 8000 Aarhus C.