Er du HAVEs nye kreative talent?

Så kan du blive en del af vores skræddersyede bloom-forløb

Har du lyst til at være med fra start til slut på digitale kommunikationskampagner for nogle af landets førende kulturinstitutioner? Drømmer du om at formidle historier i levende billeder og tekst om alt fra festivaler og awardshows over spillefilm og musicals til erhvervskonferencer og humanitært arbejde? Vil du blive helt skarp på, hvordan du bedst får dine historier ud at leve på sociale medier? Og har du mod på at bringe dine kreative kommunikationskompetencer i spil på små teams med et stort ansvar? Så skal du i praktik hos HAVE! Netop nu søger vi et talent, der har lyst til at blive en del af vores digitale team i København i efterårssemestret 2020.

Som digital praktikant hos HAVE bliver du digital associate og en del af vores skræddersyede talentforløb bloom. Du bliver en del af et udviklende, inspirerende og socialt bureau med base på Nørrebro, hvor størstedelen af de 25 ansatte selv har trådt deres første karriereskridt som praktikanter. Du får et unikt indblik i det danske kulturliv, får oparbejdet et solidt branchenetværk og kommer helt tæt på, når alt fra film, teater og festivaler til projekter for NGO’er og erhvervslivet skal ud og leve i offentligheden.

Som en del af vores digitale team vil du spille en afgørende rolle i eksekveringen af kommunikationsprojekter for store danske kulturinstitutioner. Vi arbejder i små teams, hvor du lynhurtigt vil få et stort ansvar og arbejde sammen med nogle af branchens dygtigste kommunikatører og rådgivere.

Vores kunder og projekter tæller blandt andet digitale kampagner og videoproduktioner for teaterforestillinger og musicals, museer og kommuner, awardshows, konferencer og talks samt på musikscenen.

Som led i bloom-forløbet har vi fokus på din individuelle udvikling og læring gennem hele praktikperioden. Derfor får du løbende feedback af den ansvarlige rådgiver på dine projekter, udviklingssamtaler med praktikantvejlederen hver tredje uge, månedlige faglige workshops samt inspirerende praktikantdage ude af huset. Du er selv med til at skræddersy dit forløb i samarbejde med praktikantvejlederen, da det er afgørende for os, at forløbet udfordrer og udvikler netop dig og ruster dig bedst muligt til din videre karriere.

Det får du af bloom-forløbet hos HAVE:

 • Du får styrket din faglige selvtillid, får afprøvet din teori i den ”virkelig” verden og bliver klogere på, præcis hvilke kommunikationsdiscipliner du brænder for.
 • Du lærer at gennemføre en videoproduktion fra idé til eksekvering.
 • Du får indgående kendskab til processerne i digitale kommunikationskampagner.
 • Du får et omfattende netværk blandt alt fra skuespillere, instruktører og producenter til kommunikationsprofiler, teaterchefer og andre erhvervsledere.
 • Du lærer at strukturere et projekt fra start til slut og bevare overblikket trods mange opgaver.
 • Du lærer at planlægge, analysere og kvalitetssikre en annoncekampagne på sociale medier.

Den ideelle bloom-ansøger:

 • Har dokumenteret erfaring med videoproduktion og kan gennemføre hele eller dele af processen
 • Er en dygtig skribent og mundtlig formidler
 • Har kendskab til annoncering og kommunikation på sociale medier
 • Er idérig, initiativrig og klar på at byde ind
 • Er struktureret, organiseret og trives med at have mange bolde i luften
 • Er hurtig til at sætte sig ind i nye projekter og opgaver

Ansøgningen sendes til peter.storgaard@have.dk snarest muligt – skriv ”kreativt talent” i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!