Vi opruster i Jylland – velkommen Morten!

Vi er glade for at byde velkommen til nyeste tilføjelse til vores Aarhus-kontor, Morten Hopballe.

Morten kommer med 19 års erfaring inden for strategisk kommunikation, krisekommunikation og PR og har senest været PR-chef og seniorrådgiver hos PR- og kommunikationsbureauet KommPress.

Tidligere var Morten Hopballe pressetalsmand for Tinderbox, ligesom han i syv år arbejdede som kommunikationsrådgiver i TV 2 Kommunikation, hvor han beskæftigede sig med corporate communication samt stod bag en bred vifte af programlanceringer. Desuden har han i syv år drevet sit eget PR- og kommunikationsbureau.

Brænder for kulturen
Hos HAVE vil Morten Hopballe komme til at arbejde som presse- og kommunikationsrådgiver på projekter i Jylland. Han skal både eksekvere pressekampagner og arbejde med strategisk kommunikationsrådgivning for bl.a. kulturinstitutioner, NGO’er og hjælpeorganisationer, ligesom han vil få ansvar for at udvikle samarbejder med nye kunder i Jylland.

Morten udtaler:
– Jeg brænder for kulturen og er enormt glad for at være blevet en del af HAVE, som jeg har den største respekt for – på grund af deres stærke faglighed, men i lige så høj grad på grund af deres værdier og den ånd, jeg allerede har mærket.
Jeg har flirtet en del med kultur- og eventkommunikation igennem de sidste små 20 år, men det er en drøm at skulle arbejde med det på fuld tid. Jeg kan lære en masse af HAVE, men jeg har også en tung kommunikationsbaggrund, som jeg kan bruge til at bidrage til firmaets fortsatte udvikling.

Administrerende direktør Michael Feder er også meget glad for ansættelsen og tilføjer:
– Vi er fantastisk glade for ansættelsen af Morten. Han er en super erfaren kommunikationsprofil med en stærk faglighed, og så passer han perfekt ind i virksomheden. Det går rigtig godt for HAVE i Jylland, og derfor har vi brug for en markant kapacitet i Aarhus, der kan styrke teamet henover de kommende år. Her er Morten virkelig et perfekt match.