Hvem er Danmarks bedste kulturformidlere?

Nu kan du indstille kandidater til Artbeat Prisen 2022.
 
HAVE Kommunikation & PR og Spar Nord Fondens traditionsrige kulturformidlingspris, Artbeat Prisen, bliver uddelt den 14. marts 2022 på Aveny-T.
Der uddeles tre priser – Hovedprisen, Særprisen og Talentprisen – og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde.
Netop nu er det nemlig muligt at indstille kandidater til de tre priser, og det foregår på Artbeat Prisens website. Du kan indstille frem til og med den 8. januar, og alle forslag bliver forelagt juryen.
Her kan du læse om, hvordan man gør sig fortjent til de tre priser:
  • HOVEDPRISEN: Gives til den person, den organisation eller det projekt, som inden for det seneste år har været absolut bedst til at vise retningen og sætte en ny standard inden for kulturformidling.
  • SÆRPRISEN: Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har været et forbilledligt eksempel på, hvordan en uforudsigelig og original tilgang kan skabe rammerne for morgendagens kulturformidling.
  • TALENTPRISEN: Gives til en person, en organisation eller et projekt, som inden for det seneste år har udvist et særligt stort talent inden for kulturformidling og, som følge heraf, er på vej til at indtage en markant position i det danske kulturliv.