Invitation til fyraftenspause

Torsdag den. 1. december


Du har nok allerede hørt om metaverset, Web 3 og NFT’er, men ved du, hvad det rent faktisk betyder? Er det bare endnu en gang buzzwords eller er der noget om snakken? Og hvorfor bør kommunikationsbranchen tage det seriøst?

HAVE Kommunikation & PR har lanceret en ny tradition med gratis uformelle gå-hjem møder og debatarrangementer, hvor inspirerende og aktuelle aktører inviteres til at dele deres indsigter og perspektiver på et givent tema eller felt.

Torsdag den 1. december står i metaversets tegn, når Sofie Hvitved, fremtidsforsker og seniorrådgiver på Instituttet for Fremtidsforskning, kommer forbi og fortæller om hvad metaverset kommer til at betyde for medielandskabet helt aktuelt og i fremtiden. Det hele ud fra devisen om, at før vi kan agere, bliver vi nødt til at forstå. 

Kom og bliv klogere på metaverset – nu og i fremtiden – og vær med i diskussion om, hvilken indflydelse det kan få på kommunikationsbranchen. 

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding til Kathrine Clemmensen på kathrine@have.dk og/eller Camille Fallesen på camille@have.dk senest 30. november.

Har du spørgsmål, kan du ringe til undertegnede
på tlf. 22 65 53 48.

Mange hilsner

Anja Linnet og resten af HAVE Kommunikation & PR

DELTAGERE

Sofie Hvitved
fremtidsforsker og seniorrådgiver
Instituttet for Fremtidsforskning


TID

Torsdag
Den 1. december
Kl. 16.00-17.00


STED

HAVE Kommunikation & PR
Hillerødgade 30B, 1. sal
2200 København N


TILDMELDING

Kathrine Clemmensen
kathrine@have.dk

Camille Fallesen
camille@have.dk