Jane Sandberg indtræder i bestyrelsen

Hun er både kendt som museumsdirektør for ENIGMA og som en af Danmarks skarpeste kulturdebattører. Nu bliver Jane Sandberg en del af vores bestyrelse.

Jane Sandberg har haft en karriere i det danske kunst- og kulturliv, som de færreste kan matche. Hun begyndte karrieren tilbage i 1990 som projektmedarbejder på Den Hirschsprungske Samling.

På vejen frem mod sin nuværende position som museumsdirektør for ENIGMA har hun bl.a. været ansat hos Gl. Strand, Thorvaldsens Museum, Trapholt og Akademisk Arkitektforening, ligesom hun er medstifter af festivalen Golden Days.

Parallelt hermed har hun markeret sig som en af Danmarks skarpeste kulturdebattører via sine klummer i Berlingske og Kristeligt Dagblad. Desuden sidder hun i juryen for flere prisuddelinger og i bestyrelsen for bl.a. Concerto Copenhagen og Trapholt.

Nu indtræder hun i vores bestyrelse.

Direktør Michael Feder udtaler:

“Vi er stolte over, at en så erfaren og kompetent kulturprofil som Jane Sandberg har takket ja til at være med i vores bestyrelse. Der sker ufatteligt meget spændende både i dansk kommunikation og kulturliv lige nu, og derfor får vi brug for en kapacitet som Jane, der med sit strategiske blik, store erfaring og stærke netværk  kan hjælpe os videre i den blomstrende udvikling, vi oplever lige nu.”

Jane Sandberg udtaler selv:
“I en tid, hvor kulturbranchen som aldrig før har brug for nye forretningsmodeller og for at tænke nyt, vil kommunikation og strategi blive et af de vigtigste styringsredskaber, branchen skal gøre brug af. Derfor glæder jeg mig meget til at træde ind i HAVE Kommunikation & PRs bestyrelse.”

I bestyrelsen sidder i forvejen erhvervsmanden Ulrik Bülow (formand), advokat Judy Jacobsen, digital kommunikationsekspert Benjamin Rud Elberth samt grundlægger og ejer Christian Have.

Jane Sandberg. Museumsdirektør Enigma