Vi styrker holdet med to erfarne presserådgivere

Vi er midt i vores største fremgang til dato, og nu ansætter vi seniorpresserådgiver Emilie Selin, som kommer fra en stilling hos HBO Max Denmark, og presserådgiver Helene Obel, som udover at have arbejdet for HAVE tidligere også har slået sine folder hos bureauerne Help og Primetime.

På trods af Corona-krisen er HAVE Kommunikation & PR fortsat i vækst og udvikling. Bureauet er ikke blot kommet sikkert igennem pandemien – faktisk er kulturens førende kommunikationsbureau herhjemme større nu end før pandemien.

Den fortsatte vækst cementeres med ansættelsen af seniorpresserådgiver Emilie Selin og presserådgiver Helene Obel.

Emilie Selin kommer fra en stilling som PR Manager hos HBO Max Denmark, og hun har tidligere haft en tilsvarende stilling hos Viaplay. Før det var hun rådgiver hos bureauerne Molecule Consultancy og Kreab Gavin Anderson. Hun har en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet og har også studeret psykologi på Université de Paris X-Nanterre i Paris.

Helene Obel har tidligere været ansat i HAVE Kommunikation & PR, hvor hun sideløbende med sit studie arbejdede som pressekoordinator. I mellemtiden har hun været ansat som konsulent hos bureauerne Help PR og Kommunikation og Primetime Kommunikation. Hun er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole og har desuden studeret Fashion Business på University of The Arts London.

Direktør Michael Feder udtaler:

”Den danske kommunikationsbranche oplever en ret massiv opgang lige nu, og hos HAVE Kommunikation & PR oplever vi vores største fremgang til dato. Som kommunikationsbureau måles vi på kvaliteten af vores ansatte, og derfor er det helt afgørende, at vi har de rette folk ombord. Vi har et stærkt team med lige dele unge, ambitiøse toptalenter og erfarne kræfter, og det er en klar styrkelse af firmaet, at vi nu får Emilie og Helene ombord. De er begge erfarne, dygtige og velansete, og det vil gøre os perfekt gearede til den kommende tid.”

Helene Obel og Emilie Selin
Helene Obel og Emilie Selin

 

For yderligere information, kontakt venligst:
Michael Feder
michael@have.dk
2243 4942