Kulturministeren åbner årets udsolgte Vækst med Kultur

Torsdag d. 25. november afholder Dansk Erhverv og HAVE Kommunikation & PR Vækst med Kultur.

Konferencen har eksisteret siden 2017, og har som mål at styrke samarbejdet mellem kultur- og erhvervslivet.

Christian Have fortæller: ”Der er så meget potentiale i at vi blander os, lader os inspirere og lærer af hinanden. På tværs af brancher, fagligheder og de udfordringer, vi hver især står med i hverdagen. Drømmen med Vækst med Kultur har altid været det ukendte – alt det der sker, når vi krydser mennesker og idéer, der måske ellers aldrig havde mødtes”.

Årets tema er netop forbindelser med et program, der både skaber og viser styrken i de nye og anderledes forbindelser. Eksempelvis i oplægget ”Den Ny Kunderejse”, hvor Kasper Holten fra Det Kongelige Teater, Per Hallgren fra Jeudan, Anne Krogh fra IKEA og Henrik Lübker fra H.C. Andersens Hus trækker tråde fra teatersalen til varehuset.

I det øvrige program findes så forskellige navne som Andreas Vetö fra Danmarks Underholdningsorkester, Theis Pedersen fra Muskelsvindsfonden, Katrine Granholm, digital børneredaktør ved DR med mange flere.

Dagens kunstneriske indslag leveres af den innovative cellist Josefine Opsahl, mens kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen holder åbningstalen sammen med adm. Direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen.

Se det fulde program på vaekstmedkultur.dk