Nye content-kompetencer: Velkommen Anna Maria!

Med ansættelsen af den erfarne digitale kommunikatør Anna Maria Jakobsen bliver vi nu endnu bedre gearet til at levere digitale kommunikationsløsninger på tværs og i dybden.

Vi er glade for i dag at kunne byde velkommen til vores nye Content Manager, Anna Maria Jacobsen, der kommer til HAVE fra en stilling som Social Media Manager hos Visit Greenland.

Med ansættelsen af Anna Maria bliver vi endnu bedre rustet til at levere kommunikationsløsninger og -rådgivning på tværs af medier og kommunikationsfagligheder.

Direktør Michael Feder:
”Vi er enormt glade for at få en så dygtig profil som Anna Maria ombord i HAVE. Kommunikationsfagligt er hun uhyre stærk og har skabt imponerende resultater for
både Visit Greenland og Egmont. Samtidig kender hun kunst- og kulturliv indefra gennem sin tid hos bl.a. Teatergrad, Teater DANSKDANSK, Grønlands Nationalteater og som bestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Dramaturger. Hun kommer til at få en nøgleposition hos os som både rådgiver og i arbejdet med bl.a. indholdsstrategier og -produktion, kampagner, digital markedsføring og influencersamarbejder for vores kunder.”

Anna Maria Jakobsen siger:
“HAVE Kommunikation & PR er kendt som Danmarks førende bureau inden for formidling af kunst, kultur og oplevelser, og selskabet har været på min radar så
længe, jeg nærmest kan huske. Bureauet er i gang med en spændende udvikling mod at kombinere og integrere de forskellige kommunikationsmæssige fagligheder, og den glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af.”