Sæt fokus på udvikling af bestyrelsesarbejdet i jeres bestyrelse og skab et fælles og professionelt afsæt for effektivt og værdiskabende samarbejde

I de seneste år har der været en række sager affødt af dårlig ledelse på kulturinstitutioner i hele landet. De kunne have været undgået, hvis bestyrelserne havde været mere opmærksomme på deres ansvar og sikret samarbejdet og den nødvendige kontrol med den daglige ledelse. Derfor skal bestyrelsen turde se sig selv dybt i øjnene og stille de svære, men nødvendige spørgsmål: Har vores bestyrelse de rigtige kompetencer? Hvordan ser den samlede ledelsesprofil ud – og passer den til institutionen, og kan vi som bestyrelse være sikre på, at arbejdsmiljøet på institutionen er sundt og godt?

Mangler I svar på disse spørgsmål, kan I kontakte Jane Mylenberg fra Mylenberg Consulting eller Ole Winther fra HAVE Kommunikation. Vi har indgået et samarbejde om udvikling af landets kulturbestyrelser.

Vi har mange års erfaring med topledelse på kulturområdet og konkret erfaring fra kulturbestyrelser, vi bringer i spil i vores samarbejde med landets kulturinstitutioner.