CCR

Corporate Cultural Responsibility

Vi tror på kulturens værdi, og vi tror på værdien af, at organisationer engagerer sig kulturelt.

Derfor lægger vi også selv vægt på at engagere os i det danske kulturliv, med begrebet Corporate Cultural Responsibility.

Læs mere om vores konkrete CCR-initiativer her:

Artbeat Prisen

Siden 2012 har vi i samarbejde med Spar Nord Fonden afholdt Artbeat Prisen. En hyldest til de danske kulturformidlere.

Vi hylder kulturformidlingen, fordi den er med til at give kulturen både relevans og et publikum. Den gode kulturformidling er en katalysator for, at kunstens budskaber, problemer og temaer når ud og bliver dagsordensættende.

Den gode kulturformidling er afgørende for et sundt kulturliv, og derfor et af vores CCR-initiativer.

Læs mere

Støtte til vækstlaget og nichekulturen

Vi tror på, at kunsten og kulturens værdi skal måles på, hvad den gør ved sit publikum og sin samtid. Hvert år hjælper vi derfor forskellige projekter, der har store ambitioner og visioner, men små budgetter. Vi giver rådgivning, sparring, pressehåndtering, hjælper med indholdsproduktion og andet, det enkelte projekt har behov for, for at kunne udleve sit kunstneriske potentiale. Det er vores bidrag til et mangfoldigt dansk kulturliv.

Resonans

Sammen med Oure Højskole afholder vi hvert år dannelsesfestivalen Resonans. Festivalen er sat i verden for at bidrage til udviklingen af et nyt og tidssvarende dannelsesbegreb. En platform for debat, meningsudveksling og nye perspektiver og vinkler på et samfund i konstant forandring.

Vi tror på at dannelse er en værdi i sig selv og en af fundamenterne for et sundt samfund. Derfor er vi glade for at kunne bidrage til Resonans.

Læs mere