Presse

Længe leve den gode historie

Altid på jagt efter den gode historie – ligesom journalisterne. Vi kender medierne, deres spilleregler, behov og har udført hundredevis af pressekampagner.

Sociale medier

Engagér de mange

Det skal være provokerende, sjovt eller bare sindssygt godt. Vi rider de sociale medier som en erfaren rytter, der hver dag sætter barren en anelse højere.

Events

Stjernestunder og samvær

De mærkedage, der tæller for 10 og skaber sammenhold indadtil og synlighed udadtil. Vi laver koncepter i massevis og får dem til at leve stolt og stærkt.

Kulturmøder

Mød din modstander

Identitet, fællesskab og fremtid. Danmark har alt for få steder, hvor vi mødes og taler sammen. Derfor bruger vi vores store netværk til år for år at skabe nye platforme for sammenhængskraft og progressiv kulturel udvikling.

Strategi

Først kommer selvprogrammeringen

Det handler om at have en position og en plan, for selv den mest succesrige aktør kan ikke tage sin fremtid for givet. Vi udvikler narrativer i massevis og skarpe strategier for, hvordan de får et liv i den virkelige verden.

Partnerskaber

Hvem kan løfte hvem?

2+2=5. Sådan skal det være, når man finder en ny partner. Vi har i årevis fungeret som matchmaker mellem aktører, der på tværs af brancher gerne vil skabe noget sammen.

Udvalgte cases